♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Saturday, March 10, 2012

Big Portion lagi

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Malam!

Entry kala kekenyangan. Syukur masih berkesempatan untuk merasa makanan. Walaupun kurang selesa waktu mengunyah. Namun ke telan juga Jebat. Ngeeee

Dengan rasa besarnya hati ini, bila my buddy ajak lepak dan minta I belanja. Amboi ngepaw eh. Ngeeee. Gurau oke beb. Tak tahan gurau dok dalam setor jangan keluar². Bueeeeek. Takde la memang da niat. Dan I pun tengah lapar. Yela, vitamin D I makin berkurangan, maka selera makan pun setinggi Menara KL. Huh nampak sangat I tipukan. Masuk sudu yang ke sepuluh, I dah setop makan. Macam mana tu. Ngeee

Kempunan air kekondong plum. Antara yang terbaik yang ada kat Murni Discovery Restoran, Bandar Sunway. Sobb sobb kecewa I tau. Mai sini pun semata² air itu. Takde rezeki nampaknya lain kali la.

Kan I da cakap, memang sekarang ni style portion besar². Tengok aje la, gambar itu. Menyelerakan kan kan. Lapar kan kan. Tapi nak complain gak. Makanan kat sini agak tumpah minyak kalau part goreng². Tang makanan yang lain tu, I tengok takde la sangat. U olls leh lah cuba makan kat sini. I promote free ni. Berbaloi makan kat sini.

Oke time to sleep! Nite²

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails