♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Friday, June 28, 2013

In Love With You¯\(ツ)/¯

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Wednesday, June 26, 2013

Wordless Wednesday #100

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Friday, June 21, 2013

Galau¯\(ツ)/¯

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Wednesday, June 19, 2013

Wordless Wednesday #99

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.


Friday, June 14, 2013

11June2013=28years

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

"May you get even more than you nedd for your birthday. Remember Mom told you to ALWAYS share with me. Bappy Birthday brother :)"


Memandangkan, aku tak berapa pasti apa minat dan kegemaran adik aku yang seorang ini, maka aku pun menempah kek pelangi untuknya. Cantik diluar, teruja lagi melihat didalamnya. Eheee.


Wahaiiiii sang pelangi indah..... Eh terover plak aku termenyanyi ketika jari menari. Amacam? Tergodakah?? Sedap tauuuuu. 


Birthday boy. Eh kek pelangi dah mencondong. Cepat tiup dan makaaaaaaaaaaaaaan. Mama tak lupa untuk masak pulut kuning dan juga rendang daging. Kata Mama "Lepas ni pulut kuning mesti ada". Manisnya Mama ni.

Bye!

Monolog: Bersyukur. Amin

Goin' In ¯\(ツ)/¯

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Wednesday, June 12, 2013

Wordless Wednesday #98

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Friday, June 7, 2013

I Got A Boy ¯\(ツ)/¯

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Thursday, June 6, 2013

Puan Boss turn 50 :D

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.


Aku suka order kek ngan kakak ni. Sebab utamanya, dia suka melayan karenah aku yang bermacam-macam bila nak order kek. Sabar betul dia melayan aku ni. Lagi satu, kasi la apa-apa pun idea, creative je bila dia design. Yang best lagi, tetap tip top design yang dia kasi. Rasanya maintain awesome dan disukai ramai. 

Masa, Puan Boss sambut birthday dia yang 50tahun May yang lepas, aku ada order kek ngan dia. Kek yang macam dalam gambar tu la. Disebabkan majlis disambut di dalam club, aku yang sibuk kesana kesini tak sempat nak ambil gambar, melainkan aku copy dan paste dari owner untuk aku tepekkan kat sini. Kak, dengan izin, aku copy eh. Hehhee.

Dah lama tak jejak club, lagi pun aku bukan kaki club. Music club aku tetap suka dan layankan aje walaupun bukan dalam club. Last aku jejak pun bertahun-tahun yang lepas. Bila majlis disambut dalam club, mahu tak mahu, aku kena la tunjukkan muka. Bukan aku je, Bamz Angel kena la juga tunjuk muka. Pun begitu, SDF pun dijemput. Cuma masa dan keadaan tak mengizinkan yang empat yang lain datang. Tak mengapa, wakil dua yang datang pun sudah cukup.


Bamz Angels in action. Peace :))

Bye!

Monolog: Mood malas

Wednesday, June 5, 2013

Movie: Fast and Furious 6

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.


Kau orang dah tengok cerita ni??? Apa pendapat kau orang bila menonton cerita ini???

Aku nak cakap, tak best boleh???

Aku memang suka cerita-cerita bab kereta ni. Walaupun aku ni bukan la rider yang hebat, tapi kalau aku bawa kereta, boleh kecut perut gak la ~poyonya. Tetapi soal isipadu kereta, jangan kau orang berani nak tanya-tanya aku. Aku akan jawab, "Jap aku call mekanik aku". Lol

Kenapa aku rasa cerita ni tak best???

Aku membayangkan cerita ni, sama atau lebih kurang dengan cerita episod-episod yang sebelumnya. Maksud aku, dari segi lumba-lumba kereta, pukul-pukul, kejar-kejar, penyiasatan tu dan sinonim dengannya. Tapi bila banyak sangat aksi pergaduhan dan agak lama bergaduh, aku rasa nak tidur. Serius aku rasa bosan. Bosan nak menunggu bila habisnya part gaduh-gaduh ni. Erk.. Nak cakap apa lagi, boring..

Aku tidur dalam tempoh 15minit...

Bila part racing tu, aku dok berangan la, aku yang memandu kereta tu dan boleh main selit-selit sana sini. Kalau la KL ni free nak race sana sini, aku nak gak join dia orang racing. Ahaa mula la nak test power bawa kereta macam tu kaaaan.. Aaaaaa aku berangan.

Pastu, suara gadis-gadis dalam filem tu, sangat aku suka. Terutama sekali suara husky dan sexy si Letty tu. Walaupun Letty tu tak cantik, tapi suara dia sangat la pergh. Menegakkan bulu romaku. Aku suara suara itu. Aku suka. Aku suka. Aku suka. Suara kita sama. Kahkah

Kau orang leh layan video ini dulu sebelum pergi terjah panggung.


Kau orang suka? Pergila panggung.

Bye!

Monolog: Smile ;)

Wordless Wednesday #97

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Monday, June 3, 2013

Dip N Dip ~ a taste will make U smile

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Yuhuuuu! Monday bluesssss!


Nyummy~~~

Sengaja aku mulakan cerita dengan menunjukkan gambar makanan. Oh tengah lunch kan, perut kena la isi, sesambil itu harus la cuci mata, dan mulut. Korang tengah baca ni, cuci la mata korang dengan gambar ni. Ummppphhh masih terasa kesedapan Pan Cake Mini ni. Make sure kena pergi lagi.

Pengalaman aku ketika disini semalam...

Perkara pertama yang berlaku kat aku sewaktu aku masuk ke dalam Dip N Dip ni??? Teka la teka laaa. Sebelum aku duduk di meja, meng-order makan, dan teruskan talk session di hujung minggu??? Apa jadi kat aku???

:: Chocolate tertumpah atas baju bila berlanggar dengan waiters???
:: Kaki tersadung sebab terlanggar dengan kerusi yang tak tersusun???
:: Ada mamat handsome curi-curi pandang kat aku masa aku masuk???

Eh! Korang ni drama sangat la. Semua diatas salah!!!

Jawapannya adalah MIGRAINE. Awesome kan? Nak keluar relax-relax nak release tension, sebelum menempuh minggu yang baru, kena pulak serangan migraine yang entah dari mana datangnya. Selidik punya selidik, penyakit ini datang dari bau kedai ini sendiri yang rata-ratanya berbau chocolate. Pun begitu, kepala yang sakit aku tolak tepi, sebab aku nak rasa apa yang bestnya makan kat sini, sampaikan, kena beratur kat luar untuk dilayan. Hah! Hebat business laku namanya. Pasni nak business chocolate la. Hahaa

Sebab apa aku salahkan bau kedai ni, bila aku keluar aje dari kedai, sakit kepala aku hilang. Nampak tak sahihnya disitu. Aku tak bohong. Kalau sesiapa yang ada migraine tu, aku nasihatkan duduk kat sit luar. Dijamin takkan ada bau chocolate kat luar tu, melainkan bau asap kereta. Hahah

Bye!

Monolog: Memey sedap!

Saturday, June 1, 2013

Hello!!! Is June 2013

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Related Posts with Thumbnails