♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Thursday, April 30, 2009

Akhirnyer...

No comments:
Setelah smggu aku dok godek blog ni, akhirnyer berjaya gak aku menyetelknnyer...Huhuu...Hebat bukan..Tp xde la hebat mana pun...Otak aku naik serabut. Dgn macam2 hal yg jd lately ni...
 

Diam xdiam da dekat sebulan aku keje full, XDE OFF DAY tau. Hahaa korg yg mbaca mesti xcaya punya. Tp 2 la hakikatnyer yg aku perlu tempuh. X-Colleague aku yg bijak laksana pandai, yg mementingkn diri sndri yg kononnyer dia bagus, berhenti kerja tanpa bg resign later, atau dgn kta lain berambus, tanpa memikirkan kami yg x cukup staff ni. Mmg kurang asam tol budak ni tau. Klu la aku tau mcm ni, aku x push BOS aku tok bg dia gaji lebih, memandangkan kami bdua sahaja yg bkerja. Peh..Lg sakit ati, aku yg dah ada mcm2 planning, terbantut dek gara2 perangai org mcm ni. Sakit tol hati aku dbuatnyer. Smpaikn aku xde ms tok diri aku sndri...Ni kan plak utk org2 yg aku syg. Sedih x kesian kn. Tp bijak2 dia pun, bangang sebenarnya. Dia blah lg 3hari sblom gaji, xpasal2 buta2 kerja tok org tanpa payment. Klu aku la, dpt je gaji, cabut la. Btul x..Huhuhuuu 

9 May aku nk wat suprise party tok org yg aku syg...Huhu..Tema purple. Ha mcabar bukan warna 2. Mana nk cari. Usaha tangga kejayaan. Ahaks. Sori la pada jemputan aku yg susah payah nak mencari warna 2. Ble lg nk susah2 tok aku kan. X ni mmg ada kelainan ckit. Tanx pd yg bg sudi susah2 perah otak bg aku idea. Satu bab da settle. So aku nk kena pk kn game. Memandangkn ada game ms aku dulu, so aku pun mbalas juga. Tp nk wat game yg mcm mana ek..Hm..Perah otak lg..Aduh penat da..Esok2 aku edit la page aku ni...Nk wt kje daaaaaa
Related Posts with Thumbnails