♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Thursday, May 31, 2012

Dapur Mama : Apam Polkadot

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.


Taraaaaaaaa.. Ini la Mama I. Beliau ni pantang kalau bab2 resepi baru. Mesti nak cuba. Kali ini, beliau mencuba resepi Apam Polkadot yang di copy dari internet. Minta anak2 print resepi, tak terprint. sudahnya Mama tulis aje. Takpe Mama, tulisan Mama cantik. Sama macam tulisan I. Oke, I memang suka puji diri sendiri. 

How about me? Hehe I pernah la cuba2 diri nak buat kuih. Tapi, sekali buat gagal. Jadi I rasa frust nak buat lagi. Hahaha. Pun begitu, angan2 nak buat kuih tetap ada. Tunggu mood aje.

Oke sayang bye!

Wednesday, May 30, 2012

L.O.R.O.N.G The Musical .:. The Actors Studio @ Lot 10

1 comment:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Hujan lebat diwaktu pagi. Alhamdulillah, diberi kesempatan untuk merasa sejuk dan panas.

Okey, I nak cerita pasal teater malam tadi. Apa yang boleh I kata, teater ini berjaya menyentuh hati kental I. Wuhuuu sobbb sobbb..
"Terima Kasih Puan Boss" Kata we olls, Bamz Angels. Wajah2 teruja bila berada di The Rootz @ Lot 10 sebelum show bermula. 

Sinopsis;
Adi, seorang remaja terbuang, yang hidup bersendirian di Chow Kit. Tidak mengenali siapa ibu dan bapanya, dan cuba mendapatkan kasih sayang insan2 disekelilingnya. Nasibnya baik, apabila bertemu Wani, seorang pondan yang selalu berada di lorong tempat Adi selalu merayau. Wani menganggap Adi sebagai anaknya sendiri. Ditatangnya Adi bagaikan minyak yang penuh. Adi sering di ejek dan dibuli oleh remaja2 lorong Chow Kit terutama sekali Zali. Zali merupakan anak seorang pelacur, yang tidak mendapat kasih sayang. Zali seorang remaja yang panas baran kurang senang dengan kehadiran Adi, kerana menganggap Adi merampas keakraban persahabatan beliau bersama Rejab. Sikap Zali semakin lama semakin berubah, dan Rejab seringkali melindungi Zali dari menjadi mangsa lepas geram Zali. 

Apakah kesudahannya? Kalau U olls nak tahu, show ini masih berlangsung hari ini 30-Mei-2012 dan esok 31-Mei-2012. Tiket berharga, RM30, RM48, dan RM58. Untuk keterangan lanjut, boleh tengok disini.

.: Wajah2 mereka yang terlibat dengan L.O.R.O.N.G The Musical :.

Kami sudah menonton. U olls? Bila lagi. Like facebook mereka dengan menekan link ini.

Oke sambung kerja. Bye!

Wordless Wednesday #44

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera

Tuesday, May 29, 2012

Emmm wangi :D

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Terujanya dengan bentuk botol ni. Wah!

.: Hasil pencarian Google :.

Bau pun wangiiiiiiii. I suka. Terima kasih eh, ole2 dari Bangkok. 

Oke nanti sambung.

Bermonolog: Dah lama tak memanjakan diri ni. Haish

Lagi Di Majalah: SOULMATE PHOTOGRAPHY

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Auwww sekali lagi di majalah!


Dapatkan, Stailista keluaran June 2012 sekarang.

Heheeeeeeee.

Doa: Ya Allah perkenankanlah segalanya. Amin

Lorong The Musical

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Sihat semua..? Alhamdulillah sihat. Pada yang tak sihat tu macam yang selalu I tulis, pergi la klinik. Lagi2 sekarang ni musim panas. Banyakkan minum air. Nanti badan kurang air, senang juga nak sakit. I ingatkan diri juga. Sesama la kita menjaga kesihatan.

Today Me, and Bamz Angels akan tengok teater. Kalau ikut kiraan, teater yang bakal I tengok nanti adalah pengalaman kedua. Bukan tak minat untuk menonton teater, tetapi kesuntukan masa buat I menolak setiap offer yang ada. Well, kerja I tak tentu masakan. Sebelum ini, I support member I dengan Teater Juta Juta. Kali ini Me, dan juga Bamz Angels akan support teater Lorong The Musical "Kehidupan Anak Lorong Di Chow Kit". Million thank's untuk Puan Boss, yang sponsor kami sekeluarga. Its about charity project la.



Oleh itu, Klinik Bamz Healthcare akan ditutup malam nanti. Sesiapa nak datang consult dengan Puan Boss tu, boleh datang esok ye. Kami sekeluarga nak pergi support charity ini. Untungla siapa yang shift petang hari ni. Hehe. 

Oke! Nak check ubat. Bye2!

Sunday, May 27, 2012

Belia berkumpul

No comments:
Assalamualikum, Salam Sejahtera.

.: Hasil pencarian Google :.

Siapa yang dah pergi serang Putrajaya minggu lepas? Seronok tak? Me pergi tak??

Me tak berkesempatan nak pergi. Walau bermalam di Putrajaya sekalipun, tetap tak berkesempatan nak pergi.

Bila dok dengar banyak artis turun, seronoknya la dengarkan. Tapi bila memandangkan ada kerja yang lagi penting dari artis tu, terpaksalah dilupakan. Komitmen kerja lagi, family dan kawan2 memang takde masa lah <--poyo je statement.

Oke takde idea nak bebel. Bye!

Friday, May 25, 2012

Andai ku bercinta lagi ¯\(ツ)/¯

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera

Wednesday, May 23, 2012

Order DONE!!

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera...
.: Hasil pencarian Google :.

Bukan senang nak buat order dan settle orderkan? Bila dah berada di awal perniagaan kecil kecilan ni, baru la merasa sendiri, pahit maung berniaga. Nak mencari bahan mentah la, cari customer la dan macam2 lagi. Bila tak cukup tangan, mula la order pun tak dapat nak siapkan. Herm. Hanya mengharapkan segalanya berjalan dengan lancar. Insyaallah me and family boleh buat. Pelan2 kayuh.

Baru jap ni, I dah summit form untuk order I. Kali ni bukan business sendiri, tapi I order dengan orang lain. Abang I nak nikah 2minggu lagi. Jadi, I mewakili family, mahu menyumbang sebahagian kecil hantaran yang ado. Tak cukup online, sms, tak faham sms, terus call. Selesai dibahagian itu, zasss terus buat 50% deposit. 2minggu lagi tunggu hasilnya. Yippi.

Oke! Sambung berfikir tentang kerja. Selang seli dengan buku rujukan yang banyak. Ayoooo

Bye!

SOULMATE di Majalah ;))

1 comment:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera


Chak chak!

Kehidupan sejak dua menjak tiga menjak ni <---- copy ayat Nabil, sangat la kelam kabut. Setiap minit dan saat, diisi dengan aktiviti. Alhamdulillah, bersyukur pada yang Esa.

Sedang I berehat2 sambil mencuci mata, mata I terhenti dekat FB my brother. Eh! He in magazine. Glamour ko deq. Beliau dan team Soulmate pun ada. Majalah Pc keluaran Jun 2012. Dapatkan sekarangggggg ngeeeee.

Pesan akak "Teruskan usaha deq. Akak sentiasa menyokong minat kau sampai bila2" I'm so touched.

P/s nak tisuuuuuuuuu

Wordless Wednesday #43

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera

Tuesday, May 22, 2012

Percubaan dan terus mencuba :D

No comments:

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Meneruskan percubaan dan mencuba menu baru. Perniagaan kecil keluarga ini, alhamdulillah mendapat sambutan. Bersyukur pada yang esa dengan pintu rezeki tambahan yang ada ini.

Disebabkan kesukaran mendapat stock pisang, terlintas difikiran nak adakan menu yang lain. Nah, ini la dia, menunya. Rempeyek.

Mahu cuba? Tinggalkan jejak disini, I boleh kasi rasa. :d

Bye!

P/s: Terima kasih pada yang sudah mengoder.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Monday, May 21, 2012

Mesti minum pagi²!!

No comments:

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Monday blues??! Tak blues sangat la. So and so, dan rutin harian berlangsung macam biasa. Alhamdulillah.

Dah breakfast u olls? Me, alhamdulillah baru selesai. Membawa bekalan yang Mama masak. Terima kasih Mama, dalam tak sihat, masih mampu sediakan breakfast untuk anak².

Selesai makan supplement, minuman yang wajib I minum adalah Nescafe. Mesti minum, kalau tak I tertidur depan pwinze. Hehe

Oke u olls, I nak buat kerja.

Jaga diri okey bye!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Sunday, May 20, 2012

I love my work ;)

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

.: Hasil pencarian Google :.

Statement bodek atau penyedap hati di pagi Ahad ni?! Oh propa sangat lol. 

Takde la, ini hanya luahan hati I yang suci lagi murni dengan kerja I. 

I suka kerja I. U olls? Suka tak dengan kerja u olls?

Happy weekend u olls. 

Bye!

Friday, May 18, 2012

Karena Ku Sanggup ¯\(ツ)/¯

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera

Thursday, May 17, 2012

The making..

2 comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera


Bukan senang untuk jadi senang, dan bukan senang untuk hidup senang. 

Kalau dulu, sibuk dengan aktiviti sendiri, tapi kali ni aktiviti terpaksa disurutkan. Memberi sepenuh perhatian kepada keluarga. Insyaallah dengan kasih sayang dan persefahaman yang ada, akan berjaya juga. 

Siapa nak order, tinggalkan jejak anda disini. Insyaallah selagi ada stock, sampai la didepan pintu anda. I test market untuk ke level lagi atas. Insyaallah 

Tak lupa buat SDF, yang banyak membantu I. Sayang korang sangat2. Masing2 sibuk dengan aktiviti memasing. Takde masa nak outing. Nanti kita jumpa k. Rindu bangat!

Bye!



Wednesday, May 16, 2012

Selamat Hari Guru

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera

.: Hasil pencarian Google :.

Selamat hari guru, cikgu, pensyarah dan seangkatan dengannya. Teristimewa buat cikgu2 di..

Tadika Kemas, Sabak Bernam
Sekolah Rendah Kebangsaan Petaling 2
Sekolah Menengah Kebangsaan Petaling

Jasa, kalian mendidik I yang comel serta nakal ini akan I ingat dan kenang sampai akhir hayat. Terima kasih cikgu.

Wordless Wednesday #42

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera

Tuesday, May 15, 2012

Cantik :: 6bulan bersama Tabita :)

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera.



Komen I tentang Tabita, yang I copy paste dari WhatsApp I. Super canggih dah zaman sekarang ni main BBM, WhatsApp je. Jimat cost. Time2 sekarang ni, semuanya pun kena jimat. Bukan kedekut, tapi berhati2 dengan perbelanjaan. 

Setelah 6 bulan bersama Tabita, I sangat berpuas hati. Macam komen di atas, dah jatuh cinta dah. Macam kata Tabita Skincare Zura.

KECANTIKAN yg dianugerahkan kepada kita datang dariNYA... Oleh itu kita harus menjaga dengan sebaik2 nyer tanpa kita mengubah kejadian asal yg telah dijadikan olehNYA..

Inilah hasilnya, tanpa sebarang edit. Cuma masukkan frame aje oke. Million thanks buat Tabita Skincare Zura yang memperkenalkan dan seterusnya mempromote dan berjaya membuka hati I untuk try test cuba product ini. Fuhhh tarik nafas sekejap.  Masalah jerawat hilang sekaligus, dan sekaligus mencerahkan muka I. Alhamdulillah, akhirnya I dah jumpa product yang sesuai dengan kulit muka I yang sangat sensetif ini.

Oke, back to work ;) 

Monday, May 14, 2012

Surprise!!!!

No comments:
Assalamualikum, Salam Sejahtera.


.: Credit untuk B'Jewel Cuppies :.

Million thanks to Rose, atas design yang superp ini. Berkat dari kreativiti beliau, dan hasil perbincangan setengah hari, inilah hasilnya. Sorry la eh, I banyak songgeh waktu berbincang hehehee.

Komen Puan Boss :.

"Adoi, ada naga, ada family, ada pills, stethoscope, thermometer. So creative la. Mana dia dapat idea nak buat benda ni semua. Sayangnyaaa nak makan. Tapi kena makan baru tahu rasanya. Mmmm not too sweet just nice. Ryn, keep the contact"  

Keterujaan beliau terserlah bila melihat cup cakes ni. Small celebrations on her birthday. Yang ke berapa? Eh tak payah la nak kasi tau umur. Next year I kasi tahu k.

Terima kasih juga buat Bamz Angels, yang sudi share2 dengan I. Tiap2 tahun pun begitu kan. Cuma last minit planning aje.

Oke bye!

Benarkah?!

1 comment:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera



Betul ke? Heheee

Sunday, May 13, 2012

Puan Boss Born Day

No comments:

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Cantik tak bunga ni?? Tak cantik?! Ala keji tau u olls ni, kata la cantik. Cantikkan. Bunga mesti cantik la macam I comel. Hahaha.

Tetadikan, I ada cite punch card I merahkan. Gegara ni la I lewat. Walaupun I bangun pagi untuk grap bunga ni, kalau kedai da buka lewat nak buat macam mana la kan. I sampai depan kedai bunga pukul 820am. Tapi kedai bunga buka 830am. I rasa, tempoh 30min tu sempat la bunga nak siap. Tempat kerja I dengan kedai bunga ni dekat je. 15min da sampai kalau bawa kereta la, kalau jalan kaki 30min kot. Hehe

Kejadian dikedai bunga..

Selesai memilih bunga, yang tak sampai 5min, I minta amoi tu wrap. Punya la I rasa frust, dalam mengejar masa, ada la seorang wanita ini mencelah aka menganggu kosentrasi amoi yang sedang wrap bunga untuk I. Nak I marah, pagi2 buta ni, rezeki tak masuk. Jadi mengamok dalam hati aje la. Haha

Jam kat meja pc kedai ni da pukul 850am. Alamak mula la I rasa gundah gulana la. I berharap, my colleague ingat apa yang I da pesan kat dia, hari Jumaat yang lepas. Pun begitu usaha I takut beliau lupa, I kol klinik. Hampa lagi, tak terjawab. Bermakna kedua2nya datang lewat hari ini. Mengsahihkan kejadian lewat, bila Puan Boss pulak kol. Kantoi laaa

Bunga I dah siap, I pun pecut ke klinik.

Kejadian di tempat kerja..

Sesampai kat klinik, ayooo takde parking. Hari Ahad macam hari Isnin. Sudahnya, terus masuk car wash di belakang klinik. Memandangkan my sexy baby pun kotor. I tinggalkan sexy baby disitu dan terus ke klinik. Park and run. Sexy Baby don't run okey. Sat lagi Mummy amik.

Melangkah masuk dalam klinik, alamak ramainya patient. Semuanya under appointment. Dengan bunga ditangan, I senyum je la memandang patient2 yang ado. Jengah bilik Puan Boss, ada satu patient. Senyum je dulu memandang Puan Boss.

Kemudiannya, I mencelah masuk bilik Puan Boss bila patient dah keluar. I wish "Happy Mothers Day" dan sekaligus "Happy Birthday" buat Puan Boss. A flowers, kisses and hug on your birthday Puan Boss. Thanks for everything, I love U so much.

Ya, bunga ini untuk Puan Boss.

Itu sahaja. Bye
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Selamat Hari Ibu Mama

No comments:

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Menyambut hari Ibu sehari awal. Sekian lama tak diadakan family gathering antara kami adik beradik bersama parents tersayang. Bila my brother memberikan idea untuk menyambut Mothers day diluar, maka I terus booking tempat. Memandangkan I tak pernah bawa family I makan steamboat, maka steamboat la pilihan kami adik beradik.

Gambar di atas, terpancar keceriaan diwajah kedua orang tua I yang melahirkan I didunia ini. Muka I ikut sapa? Hehe ada yang kata muka I ikut wajah handsome Ayah. Ada yang kata muka I ikut muka ayu Mama. But for me, combination keduanya menjadikan wajah I yang comel. Harus la masuk bakul angkat sendirikan. Hahaha

Oke la babies, I nak sambung buat kerja. Hari ni punch card merah gegara mencari barang. Barang apa, nanti I update.

Bye! Muaaaah

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Saturday, May 12, 2012

Happy Nurses Day Angels

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera

.: Hasil pencarian Google :.

Happy Nurses Day Bamz Angels ;)

Happy Born Day Buddy!!!

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera


.: A birthday is just the first day of another 365-day journey around the sun. Enjoy the trip :.

Temporary out of stock

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera

.: Hasil pencarian Google :.

Bangun seawal pagi yang mungkin. Pagi la sangat, bertujuan nak mencari pisang. Bertapa sedihnya rasa dihati, kehabisan stock pisang dikawasan2 yang berdekatan dengan kawasan I ni. Extra usaha kalau I keluar jauh ke Chow Kit. Kesuntukan masa, kerana diwaktu petangnya, kami ada family gathering. Suprise untuk Mama. Tidak mengapa, hari Isnin operasi akan bermula seperti biasa. 

Pada yang sudah meng-order kerepek pisang Mama, tunggu eh. Minggu depan stock anda akan sampai. Jangan lari tau. Hahaaa

Pada yang nak order dan mahu mencuba merasa, boleh la tinggalkn jejak anda disini. Home made oke, takde main mesin. 

Sekarang mood mengemas bilik. Malasnya nak lipat kain baju. Help help..

Bye ;)

Friday, May 11, 2012

Mesti Ada Cinta ¯\(ツ)/¯

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera

Perlukan IDEA bernas

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera

.: Hasil pencarian Google :.

Jumaat yang tenang dan suam2 kuku. Pergi kerja tadi pun jem mengalahkan hari Isnin. Kenapakah? Tak dapat nak pastikan punca kesesakan. Mungkin ramai yang dah mampu pakai kereta.

Mengikut keadaan cuaca agaknya, jadi I kekeringan idea. Malangnya I tak boleh nak share idea mengenai apa. Nanti, orang2 yang berkaitan tau dan tak surprise la. I kan banyak follower yang suka main2 sembunyi2. Hehehee statement budget bagos. Cait podah.

Yang pasti, I tak mahu yang biasa2. I mahu yang lain daripada yang lain. Bonus kalau dapat pujian2 yang melambung tingii. Hahaha

Idea, mari la datang dekat. Penat I dok google dari tau tau. 

Bye!

Thursday, May 10, 2012

Tak ada stock?! Makan ikan kembong aje tau :D

No comments:
Assalamualaikum, Salam Sejahtera

.: Hasil pencarian Google :.

Frust !!!

Sangat2 frust. Waaa kenapakah berlaku disaat my kucing2 kehabisan stock makanan. Waaaaaaaa

I baru balik dari Petsmore, dimana I selalu beli stock makanan kucing I kat sini. I dah biasa kat kedai ni, jadi bila melangkah masuk je ke dalam kedai, berjalan macam masuk rumah sendiri. Terpusing2 I mencari di bahagian makanan kucing. Sudahnya satu bayang Royal Canin I tak nampak. Terus I pergi kaunter bertanya. Kalau tak tanya sesat jalan.

Sekali dia speaking cina pulak dengan I. Muka I ni nampak cina lagi ke? Dah membelon ni kot, hilang dah muka cinanya. Heheh oke back to story. Dia pun kasi tunjuk memo yang tergantung. Boleh lak I tak perasan, dan I terlupa nak snap untuk tepek kat sini. 4 June baru stock masuk. Waaaaaaa

So, makan ikan kembong la korang2 ye anak2 hehe. Cuba Science Plan plak eh. Harap2 korang suka..

Oh buzynya bye!

Wednesday, May 9, 2012

Kerepek Kerepek

No comments:
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Cuaca diluar sangat la panas. I yang duduk dalam bilik sejuk ni pun terasa hangat. Nak pi beli juice kat sebelah, dorang tutup lak. Tengah rest. Melihat kertas2 atas meja bertaburan, buat I nak cari coklat. Tapi tekak lebih kepada salad. Eh mana satu ni.

Pagi tadi, I dok dengar Mama I dok songsreng kat dapur. Bila bangun, Mama I sedang rancak menggoreng kerepek pisang. Lemak2 sedap rasanya kerepek buatan Mama ni. Secara tak langsung I dok belajar macam mana nak buat. Yippi

Siap dibungkus lagi. Sedia untuk dihantar kepada pembeli.

Okey nak beli coklat bye!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wordless Wednesday #41

No comments:
Assalamualikum!

Saturday, May 5, 2012

Mesti makan

No comments:
Assalamualaikum!!!

Bila sampai Penang, mesti cuba Pasembur. Sangat wallla. Kalau kat Kuala Lumpur, rupa Pasembur macam rojak mamak. Kat sini tak panggil rojak. Tapi panggil Pasembur. Hehe

Jom makan! Bismillah.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Selamat Bertunang!

No comments:
Assalamualaikum!!!

Bersiaran dari Air Hitam, Penang. Yeah! I berada di Penang U olls. Coti² Mesia, sementara berpeluang nak bercoti ni. Lepas ni, semuanya cuti tahun kena block. Kasi adik² I yang kat Bamz tu cuti. Memasing dah booked nak cuti pertengahan tahun dan seterusnya. Kakak ni kasi pulun yang awal tahun punya. Adil bukan, hehe.

I kesini tak keseorangan. I datang dengan SDF. Walaupun tak cukup korum, we olls wakilkan beliau. Jangan sedih ye Yart. Lain kali kita turun lagi kasi cukup korum. I ke sini dengan bertujuan.

Tahniah buat Sha dan Sha8 yang selamat bertunang, sebentar tadi. Insyaallah majlis bersanding akan berlangsung bulan December nanti.

Oke nak rest. Sat lagi nak merayap satu Penang. Kasi meletup perut haha.

Bye!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Friday, May 4, 2012

Cerita Dia ¯\(ツ)/¯

No comments:
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Thursday, May 3, 2012

Hello Mei...

No comments:
Assalamualaikum,

Muncul lagi...

Diam tak diam sudah pun 03-Mei-2012. Dan I terlupa untuk mengucapkan....

.: Hasil pencarian Google :.

Bulan April membawa ke bulan Mei. Super duper bizi. Sampaikan segala game yang I dok tekan2 selalu, takde masa nak hadap dah. Insyaallah sesuatu yang dirancang, akan menjadi kenyataan. Amin.

Walaupun sudah habis waktu bekerja sekalipun, waktu yang ado sangat2 la mencemburui diri I ni. Terkejar kesana terkejar kemari. Badan pun makin lemau. Tapi takpe, sebahagian dari senaman tuh. Ngeeee

Nak besukan pun takde masa. Aiyo! Apa ni.

Sudah penat nak tidur. Esok sambung buat proposal lagi T_T

Meh LIKE yerp ;)

1 comment:
Assalamualiakum!!!

Jawap jangan tak jawap. Eceh... Sihat U olls...? I sihat alhamdulillah. Makin bertambah2 sihat walafiat laaaa. bersyukur masih mampu bernafas dan mengharungi kehidupan macam biasa.

Berhabuk belog I ni kan? Yang ado pun auto-publish yang I buat awal2 bulan. Super bizi la U olls. Lagi la bila dapat "offer" baru ni. Haish tak menang tangan dibuatnya.



Page apa? Page ni, merupakan fan-page Klinik Bamz tempat I bekerja. Segala infomasi terkini tentang perubatan, Insyaallah akan di-update di fan-page ini. Part of marketing la ni. Hehehe

Oke la sayang, I nak update stock list ubat. Kejap lagi nak balik sudah. Bye2

Wednesday, May 2, 2012

Wordless Wednesday #40

No comments:
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Related Posts with Thumbnails