♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Sunday, May 13, 2012

Puan Boss Born Day

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Cantik tak bunga ni?? Tak cantik?! Ala keji tau u olls ni, kata la cantik. Cantikkan. Bunga mesti cantik la macam I comel. Hahaha.

Tetadikan, I ada cite punch card I merahkan. Gegara ni la I lewat. Walaupun I bangun pagi untuk grap bunga ni, kalau kedai da buka lewat nak buat macam mana la kan. I sampai depan kedai bunga pukul 820am. Tapi kedai bunga buka 830am. I rasa, tempoh 30min tu sempat la bunga nak siap. Tempat kerja I dengan kedai bunga ni dekat je. 15min da sampai kalau bawa kereta la, kalau jalan kaki 30min kot. Hehe

Kejadian dikedai bunga..

Selesai memilih bunga, yang tak sampai 5min, I minta amoi tu wrap. Punya la I rasa frust, dalam mengejar masa, ada la seorang wanita ini mencelah aka menganggu kosentrasi amoi yang sedang wrap bunga untuk I. Nak I marah, pagi2 buta ni, rezeki tak masuk. Jadi mengamok dalam hati aje la. Haha

Jam kat meja pc kedai ni da pukul 850am. Alamak mula la I rasa gundah gulana la. I berharap, my colleague ingat apa yang I da pesan kat dia, hari Jumaat yang lepas. Pun begitu usaha I takut beliau lupa, I kol klinik. Hampa lagi, tak terjawab. Bermakna kedua2nya datang lewat hari ini. Mengsahihkan kejadian lewat, bila Puan Boss pulak kol. Kantoi laaa

Bunga I dah siap, I pun pecut ke klinik.

Kejadian di tempat kerja..

Sesampai kat klinik, ayooo takde parking. Hari Ahad macam hari Isnin. Sudahnya, terus masuk car wash di belakang klinik. Memandangkan my sexy baby pun kotor. I tinggalkan sexy baby disitu dan terus ke klinik. Park and run. Sexy Baby don't run okey. Sat lagi Mummy amik.

Melangkah masuk dalam klinik, alamak ramainya patient. Semuanya under appointment. Dengan bunga ditangan, I senyum je la memandang patient2 yang ado. Jengah bilik Puan Boss, ada satu patient. Senyum je dulu memandang Puan Boss.

Kemudiannya, I mencelah masuk bilik Puan Boss bila patient dah keluar. I wish "Happy Mothers Day" dan sekaligus "Happy Birthday" buat Puan Boss. A flowers, kisses and hug on your birthday Puan Boss. Thanks for everything, I love U so much.

Ya, bunga ini untuk Puan Boss.

Itu sahaja. Bye
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails