♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Thursday, September 29, 2011

Again and again!

No comments:
السلام عليکم


Auuuucak!

Peh! Terbahak2 la tengok movie tadi kan. Result = puas hati sangat2. So now, nak test vocal plak. Lama tak training. Ok ke tak ke. Let's enjoy bebeh!

Redbox, I'm coming heheeeeee


** daripada duduk rumah takde buat apa, baik cari hiburan tanpa menyusahkan orang lain!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wednesday, September 28, 2011

Movie Marathon Ơ̴̴͡.̮Ơ̴̴̴͡

No comments:

M back!

Kalau ada masa free ni, berduyun la entry baru kan. Kalau takde masa tu, memang takde cerita la kan. Lalallaaa

Awaiting for The Smurft Movie!


Lepas abis, Johnny English Reborn Movie!


Sure beku I dalam panggung nanti! Self treatment in progress weeehuuuu

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wordless Wednesday #9

No comments:
السلام عليکم

Mana Dr. Handsome? ; Follow up #6

No comments:
السلام عليکم
Hello people and to my silence reader, welcome to my messy but nice blog !

Bersiaran secara langsung di Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) Klang. Cewah, macam pengacara tv plakkan. Dulu2 ada la bercita2 nak jadi pengacarakan, tapi rupa takde jadi simpan aje la angan2 tu.

Follow up, entah kali yang berapa dah ni. Tak ingat dah. Ada la 6 bulan berulang ke sini. Well, kalau operation besar, memang la tiap2 bulan nak kena tunjuk muka. Kalau takat operation kejap2, memang la takde follow up. Pasrah aje la.

Tercari2 Dr. Handsome yang 'kelar' leher I 6 bulan lepas. Tapi hampa. Penat I pakai cantik. Cantik ke..? Cantik dimata I la kan. Statement syok sendiri. Lalallaa. Beliau takde sebab hari ni bukan hari bersama specialist. Rabu maaaa memang specialist takde. Uh! I kecewa tau!

Result dari Dr. Tan Chuey Chuan;

'' Wah gigi kamu nampak bersih, parut juga nampak cantik. Kita jumpa bulan depan lorh, tengok apa yang specialist nak buat ''

Hakhak, macam budak2 lak cara Dr. Tan cakap tadi. Cute je bunyinya. I nak minta dia cuci gigi I pun terbantut jadinya.

Well, next follow up after a month. Dr. Handsome wait for me please hahaha!

Chow bebeh!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Monday, September 26, 2011

Teater Juta Juta

No comments:
السلام عليکم


Holla people,

Currently I berada di Stor Teater Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) Kuala Lumpur. I buat apa kat sini eh? Memancing ikan lah. Lol, jawapan yang tak masuk dek akal. Kalau dah sah2 I tulis tadi kat stor teater, makanya nak tengok teater la kan.

Tajuk cerita pun Juta Juta, jalan cerita pun belit2. Pada orang seni dan faham jalan cerita, tiket berharga Rm20 sangat la berbaloi2. Siap leh beli lagi tiket untuk show keesokkan harinya. Tapi yang tak faham kata kasarnya rugi laaaaa!

I faham ke tak faham? I faham, tapi last show hari ni macam mana nak beli lagi? Hahaha. I enjoy giler tengok teater ni. I rasa suara I je yang paling kuat ketawa sampai batuk terbahak2. Superb giler! Salute spring toing toing pada team teater Juta Juta! Always support member2 walau jumpa hanya sekali dua.

Terima kasih pada penaja yang belanja I, memandangkan ada tiket extra dan last show. Hehe, jangan marah r, nanti kena bungkus. Thanks ingat gak kat I.

Hujan da! Cepat lagi ke kereta. Zasssss
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Saturday, September 24, 2011

Let's try! Think ya!

No comments:
السلام عليکم
Dear friends,

Let's try this ::

There is 12 things important in our life;

1) Family
2) Dignity
3) Money
4) Friend
5) Health
6) Long life
7) Moral
8) Happy
9) Honour
10) Success
11) Safely
12) Balance

« Pick THREE which is MORE IMPORTANT and explain why » doe is ALL ABOVE are important!

Sincerely me

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Thursday, September 22, 2011

1 Family...

No comments:
السلام عليکم



To Help You
by Tabby

Through the trials,
You think you all alone.
Through all the trials,
You feel you've been disowned.
Through the trials,
You feel no one cares.
Well I'm here to say:
I am here to care.
When you talk, I'll listen;
When you weep I'll give you a shoulder;
When you scream I'll take it in.
I'm here to love you,
Never let you alone.
The troubles are not yours
But now become ours.
Listen to me my friend,
I'm here in time of need,
Lean on me and the one
Above and you will be relieved.

"I Love, I Care, Yes I do " 

I MISS U SO MUCH!

No comments:
السلام عليکم

Berbulan memendam rasa. Sakit menahan rindu ni kan. Nak di luah mati mak, nak ditelan mati ayah. Tapi itu yang terbaik dari terluahkan. Sakit pun sendiri tanggung.

How I miss her so much!

How to let her know?

Wah speaking pulak. Tak penting! Yang penting I rindu giler dengan dia. Dia adalah rambut I. Mahkota setiap wanita. Ce ceeeeeh. Kalau bukan kerana I berhadapan dengan operation besar, I takkan botakkan rambut. Botak bukan sekadar propa.

Kalau la I tak botakkan rambut, sure dah panjang!

End : Pasrah..

**Picture 2009

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wednesday, September 21, 2011

Wordless Wednesday #8

No comments:
السلام عليکم

Friday, September 16, 2011

Malaysia Day!

No comments:
السلام عليکم

Happy Malaysia Day! Let's Celebrate Malaysia the way our beautiful country deserves!

Apa plan y'all cuti2 ni. 3hari cuti ni. Open house lagi kah? Banyak rumah tak pergi lagi tu kan. Jemputan pun kian tersusun rapi. Ewah2 makan free bantai je la. Tapi, kesihatan jaga juga yerp. Kang jadi macam I, terus demam. Makan tak hingat ini la hasilnya. Lain kali beringat sebelum parah. Weehuuu!

Just wanna to say, I'm proud to be Malaysian

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wednesday, September 14, 2011

Wordless Wednesday #7

No comments:
السلام عليکم

Wednesday, September 7, 2011

Wordless Wednesday #6

No comments:
السلام عليکم


Related Posts with Thumbnails