♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Wednesday, May 23, 2012

Order DONE!!

Assalamualaikum, Salam Sejahtera...
.: Hasil pencarian Google :.

Bukan senang nak buat order dan settle orderkan? Bila dah berada di awal perniagaan kecil kecilan ni, baru la merasa sendiri, pahit maung berniaga. Nak mencari bahan mentah la, cari customer la dan macam2 lagi. Bila tak cukup tangan, mula la order pun tak dapat nak siapkan. Herm. Hanya mengharapkan segalanya berjalan dengan lancar. Insyaallah me and family boleh buat. Pelan2 kayuh.

Baru jap ni, I dah summit form untuk order I. Kali ni bukan business sendiri, tapi I order dengan orang lain. Abang I nak nikah 2minggu lagi. Jadi, I mewakili family, mahu menyumbang sebahagian kecil hantaran yang ado. Tak cukup online, sms, tak faham sms, terus call. Selesai dibahagian itu, zasss terus buat 50% deposit. 2minggu lagi tunggu hasilnya. Yippi.

Oke! Sambung berfikir tentang kerja. Selang seli dengan buku rujukan yang banyak. Ayoooo

Bye!

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails