♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Wednesday, March 14, 2012

Bila bunyi bersatu..

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Cerita ini cerita dua minggu yang lepas. I gelarkan cerita ini sebagai, a bachelor day for becoming bride.


We olls bertemu setelah berpisah dengan haluan masing2. Mereka2 adalah ex-housemate I. Dulu, pernah susah dan senang. Pernah menangis bahu ke bahu, pernah pertepuk tampar sesama. Ngeee sonok kalau diingatkan hal remaja bersama mereka. Dan bila berpeluang berjumpa, flash back all memories, memang pecah perut la kan.

Jadi, we olls bertemu sebelum si bakal pengantin di ijab dan kabulkan. Atas permintaan bakal pengantin, we olls turun Segamat beramai2. Ngeee

Dimulakan hari dengan lunch bersama2. Mencari asam pedas sepatutnya, tapi bila lauk pauk dah tak hado, tak jadi la makan asam pedas yang sedap tu. Bakal pengantin yang bayo. Mekasih yerp. Murah rezeki hendaknya. Cerita ini tak ada gambar. Kebulur terus ngap!

Teruskan destinasi mencari buah2an. Pencuci mulut katanya. Kemudian terus ke kelas test vokal. Kan entry yang lepas I dok post I sedang menyanyi. Hah ini la hartisnya. Pun begitu yang selalu kena abiskan lagu adalah I. Ngeeeee


Lepas puas melalak, laparkan? Pergi makan Pizza Hut pulak. Gebang dan gebang, waktu untuk pulang. Mekasih daun keladi, pada yang membayonya juga. Pun tak ado gambar. Sebab I dok check in kat toilet! Ngeeeee


Pulang berehat2 sebelum pi makan cekodok dan lempeng kelapa. Sudah kenyang tiba waktu untuk berpisah. Panjang umur jumpa lagi. Ngeee

Itu aje ceritanya. Tatta

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails