♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Thursday, March 22, 2012

The way I am ;)

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ   



Wehuuuu

Selamat petang kengkawan.

Haish sibuk benar sejak kebelakangan ni. Al-maklum ajelah, hari yang ditunggu2 nak dekat da. Ngeee jadi banyak la persiapan yang perlu dibuat supaya tak kelam kabut nanti. Karang tak pepasal lain yang di plan lain pulak yang terjadi. Takkan nak biarkan pisang berbuah dua kali pulakkan. Tak moh tak moh.

Sedaya upaya I menyiapkan itinerary yang terbaik dan option2 yang ada. Supaya segalanya tak kelam kabut. Kira ini pengalaman I yang pertama, bila berkaitan kawasan yang bukan didalam 'makanan' I. Ngeee dah pijak tu lain ye dok. I yang ketinggalan ni kena la banyak benda nak research.

Fuh! March ni penuh dengan aktiviti. Lepas satu dan satu, letih pun tak habis, tapi tetap puas. Apa yang dirancangkan berjaya. Amin. Berkat kesabaran dan kekuatan serta nasihat keluarga dan kengkawan. I'm back! I get back my strength. Even tho, effectnya besar dalam kehidupan ini. Tetap cekal hati ngeeeeeee.

Oh yeah! Jumpa lagi lain kali. Itupun kalau ada maseeeeee. Bye2

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails