♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Wednesday, March 28, 2012

Malas tau T_T

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Hai!

Lama tak menulis, buat I jadi lupa dengan ayat² bunga untuk mengarang. Bila dah lupa ayat² bunga untuk mengarang, lupa juga la cara yang terbaik untuk u olls selalu "check in" kat belog comot I ni. Bila takde yang check in, amount "kecing" pun tak naik. Bila kecing tak naik, extra income pun takdak. Bila extra income takdak, menganga. Wahaha! Apa I dok bebel ni.

Mood I sekarang ni suam² kuku. Ye la, setelah pulang bercuti, semestinya malas. Seperti Bruno Mars nyanyi tu ♪today I don't feel like doing anything♪. Haha! Dan I rasa not⁷ sekalian pun merasakan perkara yang sama kan⁷.

Pun begitu, I gagahkan juga untuk sesuap nasi hehe.

Bye!

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails