♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Sunday, March 4, 2012

Soon.. Good Bye

السلام عليکم

Thank's Google

Tak lama lagi, I'm goona say good bye to my best friend ever. Ya, I decide to let go them for a better life.

I sangat berterima kasih kepada mereka berdua. Banyak I pelajari, dan I juga tak ketinggalan untuk berada sebaris dengan teman² yang lain. Tanpa , mereka berdua, I tidak dapat berkomunikasi dengan my buddies dengan freenya. Well amik pakage yang berpatutan la kan. Tanpa mereka juga, till now I never know about 'world'.

Tak sedih ke say bye² kat mereka?

Siapa yang tak sedihkan. Yang takde perasaan je akan anggap, 'its oke'. But bukan pada I. Kesedihan itu tak dapat nak diterjemahkan dengan ayat. Sedih sangat, yang satu tu dah bersama dengan I dekat 3tahun, yang lagi satu pulak nak dekat setahun. Time is running so fast kan.

Bertahun I fikir tentang perkara ini, dan inilah penyudahnya. I harap mereka berdua baik² sahaja bersama tuan yang baru.

I'm sorry, both of you are not longer with me ;)

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails