♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Tuesday, August 14, 2012

Sales CLOSED. Terima Kasih =')

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.


Yeah! Tutup sudah. Now can focus with Raya preparation. Sesungguhnya, memang dah lewat nak prepare itu dan ini. Well, like my brother said "Ala kadar je tahun ni". Jadi, tak perlu nak beria sangat. Apa yang ado, itu la yang diguno kikiii.

Nak tulis ucapan sikit.

Dikesempatan ini, I nak mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga, buat pelanggan2 yang sudi menyaport business kecil kecilan keluarga I ini. Tahun depan insyaallah, kita jumpa lagi. Eh bukan takat tahun depan, bila2 masa nak pun Insyaallah boleh diusahakan. Yang pasti, penyediaannya datang dari pondok kecil kami. Kami yang bancuh, kami yang mengoreng, kami yang membungkus. Kami tak beli dari luar. Dan kami adalah dari MK HOME COOK.




Terima kasih. I jual ye =')

Monolog: Shopping!!!

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails