♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Thursday, July 19, 2012

Drama Ameera dah habis

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.


Beremosi selama dua hari lepas. Terjerit jerit lepas satu satu klimaks yang keluar dalam pra ending Ameera selasa yang lepas.


Bertambah emosi bila ending jadi macam tu. Ziela mati ditembak pleh Farouk, Amir juga mati di tangan Farouk. Cuma lain kawasan sahaja.


Cuma tak faham, beberapa slot. Tapi, penulis skrip da tulis begitu, begitu la yerk.

  1. Kenapa Polis yang standby sebelum serangan dibuat ada la dalam 5orang, yang mengejar Farouk hanya 2orang. Pastu main kejar2. Bila Farouk datang balik ke tembak tebusan, mana Polis yang lain tak standby? Komen I : Sepatutnya ada la yang standby kat kawasan tebusan tu kaan..
  2. Bila Polis escort Amir balik rumah, kenapa tak ada yang standby kat kawasan rumah Amir juga. Dah tentu2 Farouk terlepas, mesti Farouk akan datang kat rumah Amir. Komen I: At least ada Polis stanby.
  3. Cinta sejati milik siapa? Ziela atau Amir? Sebab dua2 mati. Komen I: Mungkin sepatutnya yang mati mak mertua Ameera. Hehee
Tang Pak berahim nak tikam Farouk tu best. Takut2 berani. Gangster konon. Hehee


Part ni memang sedih. Oh noooo (I dah start crying oke! ) sobb soob


Kalau la I ada seorang suami yang seperti ini, yang menghargai seorang isteri yang tidak dapat melahirkan zuriat, walaupun si isteri merestui andai si suami kahwin lain. Restu mungkin dari mulut tidak dari hati, tapi itu la pengorbanan...

Waaaa nak nangis. Sudah sudah. Bye

Monolog: Emosi 

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails