♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Sunday, July 15, 2012

Cantik :: VCO teman baru I ;)

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.


Selain daripada amalan 5waktu sehari, amalan surah2, nak nampak sihat, bukan setakat dari luar aje. Dalaman pun perlu ada. Kan kaaaaan. 


Kali ni, I nak share pulak  makanan tambahan untuk kesihatan dalaman I. Usia dah lebih 30 ni, kena la lebih extra jaga, dalaman dan juga luaran. Tidak la muka nampak kuram, pucat dan tak bermaya. Takde la muka macam jerangkong kan. 



Baru ,mencuba untuk satu minggu, kesannya amat ketara. Mahukan bukti?? Nanti dulu. Kasi I complete set ini untuk satu bulan. Baru I tepek muka berseri I. Eh berseri ke :p

Nak order, di Facebook beliau Norish Catalyst atau ke blog beliau Catalyst Beauty & Health Care Online Shop.

Oke bye!!

Monolog: Saya sukaaaaaaa :p

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails