♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Sunday, September 16, 2012

Tutorial: Shower Pipe

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Something u should know about me. I love to try and error. I love do it myself. I love to challenge my skill. This how I release my stress. Yes, that's me.

Poyo tak statement. Kahkah gelak besor dulu. Mihmih gelak gatal pulak. Miaumiau gelak kucing pulak datang. As uolls know (pada siapa yang tahu) dan pada yang tak tahu, I'm back to stay bujang. Not so say, Back to independent world. Wallla.


As I meroyan sengsorang kat my twitter pepagi tadi, I mendapat satu idea. Kenapa tidak I lakukannya sendiri. Macam I tulis dibahagian atas tadi, I love to challenge my skill. Kenapa perlu mengupah orang, kalau benda itu hanya simple. Simple for me, try dulu baru tahu susah atau senang. Tapi kalau jenis yang rasa malas, upah is the simple way. Tak payah nak membazir sangat la.

Bila dah keinginan nak mencuba itu membuak2, I pun terus la meng-Google dan terhenti di satu blog ini hussinmamathardware. Disini banyak info bergambar dan cara-cara nak baiki peralatan rumah. For now, I copy and paste, salah satu tutorial yang I akan buat bila I free. Hehe

Tutorial: Shower Pipe.

Bahan/Peralatan yang perlu ada.
  1. Spanar boleh laras.
  2. Kunci air atau stopcocl 1/2"

Cara pemasangan.
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.






Selamat mencuba kepada I. Kahkah

Monolog: Lapar.

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails