♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Thursday, September 27, 2012

Panggilan Haji :)

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Holla people! Happy Thursday. Seronok eh khamis dah sampai. Lagi seronok kalau hari Jumaat ye tak. Mana yang cuti sabtu ahad, sangat la seronok. Lepak-lepak extra dengan kaum kerabat ye dok. Ada juga yang suka melepak dirumah. Macam I, kalau cuti-cuti suka duduk rumah. Takde daya nak berjalan-jalan. Kikikii.

Nothing much to say.

Dah duduk membujang tetap juga akan balik ke rumah Mama. Bukan seminggu sekali atau sebulan sekali, but hehari I akan tunjukkan muka dekat Mama. Hati berat dan lagi extra berat nak berjauhan dengan Mama. Makin lama berjauhan, makin rasa rindu menebal. Ya, I la satu-satunya anak perempuan Mama. Siapa lagi yang nak dengar keluh resah Mama ye dok. Belum kawin lagi, harus la berkepit dengan Mama. Dah kawin sok, berkepit dengan laki pulak. Oke setop disini kisah sedih itu. Haha

Dikhabarkan Ninda dan Atokda akan menjejakkan kaki ke tanah suci Mekah untuk menunaikan Haji. Alhamdulillah. Tumpang seronok dengan berita ini. Moga perjalanan dipermudahkan pergi dan balik.


My Lovely Ninda on 2012 Hari Raya Puasa. Cutekan!


My Lovely Atokda. Very sporting oke.

Oh ya! Mereka adalah ibubapa Mama. Sedari kecil sehingga kini, mostly cuti sekolah dan seantera dengannya, I akan menghabiskan masa cuti I kat sini. I lebih rapat dengan sedara-sedara sebelah Mama dari sebelah Ayah. Mostly pun macam tu kan. Bukan I sorang sahaja.

Uolls, doakan pemergian Ninda dan Atokda yerp. Terima kasih in advance.

Bye!

Monolog: Doakan cucuda ini cepat kawen eh. Hehehe

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails