♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Tuesday, September 11, 2012

Wedding : Kg. Legung Ulu, Astana Raja

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Cerita 10/09/2012.

Selamat Pengantin Baru buat Siti (Bamz Angels) dan Am. Seperti biasa, bila antara weolls yang melangkah ke alam perkahwinan, sure weolls akan datang dan meriahkan majlis. Puan Boss dah kasi cuti, dan secara tak langsung ianya menjadi arahan, kena la pergi.


Konvoi 3biji kereta, Viva, Satria, and my Sexy. Seronok je rasa bila I yang ketinggalan jauh dibelakang, dapat mengejar mereka yang bertolak terlebih dahulu. Nope, bukan I terlewat bangun, tapi I check in muka dengan Puan Boss sebelum berangat. Itu sudah menjadi tanggungjawab I. Nope, I juga tak speed. I pemandu yang berkhemah. Wink!


The Angels. Weolls yang datang dengan tema baju yang berlainan. Kikiii ceria je nampak. Eh suwettnya yang kat tengah tu. Deng!!!


Wakil SDF. Actually SDF dijemput juga. Tetapi yang lain ada urusan, makanya kami berdua ajelah.

Seronok tengok orang bersanding. Senyum-senyum kambing aje atas pelamin. Me? Insyaallah akan merasainya juga. Hewhewww~~

Bye!

Monolog: Berangan

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails