♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Monday, September 3, 2012

SDF beraya 2012

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Masih mood raya kaaaan.

Jadinya, I pun nak tepek la muka raya I dengan my buddies ini. Tema tahun ni berkaler-kaler. Lokasi pengambaran, Putrajaya.


Intro, mesti up muka sendiri terlebih dahulu. Oh ya, baru je highlight rambut setelah setahun bertahan dengan warna rambut asal. Nak masuk bakul angkat sendiri sekejap, "Eh anggunnya". Weeee


Di lokasi yang sama, boleh pulak terjumpa dengan dua budak comel ni. Sebelah kanan I, memang dah kenal 3tahun lepas. Satu-satunya adik terangkat I yang masih kekal dengan I. Seorang lagi, I kenal dari FB dan Twitter dekat 2tahun jugak tapi tak pernah berjumpa. Kebetulan berjumpa disini. Sesi kenal mengenal pun berlaku. Nasib baik korang kepung aku, nampak gak aku kurus. Hahaa


Cute kan..? Ya weolls memang cute. Sila jangan jeles. Bajet retis sangat ni. Comel-comelkan weolls. Dah lama weolls tak berjumpa. Masing-masing sibuk dengan jadual masing2. Bila berkesempatan berjumpa sebegini, memang tak dilepaskan. Siap tumpang tidur oke. Terima kasih tuan rumah, menjemput Iolls ni. Makanan semuanya sedap-sedap. Home made cook. Lepas ni boleh buat catering. Yes!! Sokong 200%. Secara tak langsung, product MK's Home Cook pun tumpang sekali. Ngeee. Tauceeee tauceeee.

Credit photo buat Ej, Chieyo Sean dan Gyena Armani.

Itu sahaja sekian terima kasih.

Monolog: Tunggu rumah aku plak :p

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails