♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Saturday, April 21, 2012

Exam...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Tolong senyap! Peperiksaan sedang dijalankan.

..........

Tiga jam berikutnya.

Siaaaap!!!! Amboi tiga jam ko. Mengeja ke apa? Alah U olls, jawap exam in between patient memang la begitu. Nak jawap soalan je, teeet patient walk in. Nak menjawap dengan tenang pun, teeet datang lagi patient. Mana tak tiga jam baru siap. Hehhee

Exam apa ni?


Hah! Tertera nama sebenar disitu. Kikii

Performance evaluation form atau dalam bahasa melayu, borang penilaian prestasi. Sebelum ni takde borang2 ni semua. Sejak kedatangan LM Managgement dalam keluarga Bamz, segala isu2 yang menyerabutkan, tersusun dengan jayanya. Walaupun masih dalam proses latihan, mana yang tak pernah terjangkau dek akal, terungkai. Baru la kerja pun best aje.

Nilai diri sendiri? Nama pun practice. Macam yang I cakap, benda2 ni tak pernah ada sebelum ni, sekarang tiap2 tahun akan ada. Mula2 nilai diri sendiri la kan. Baru la nak nilai orang lain ye dok. Tapi adik2 yang ada kat Bamz ni, dapat dua form. Satu untuk diri mereka sendiri, satu lagi diorang kena nilai diri I. Harap2 jawapan yang mereka berikan, bukan jawapan selamat. Baik terus terang, at least I nampak mana yang kurang pada diri I ni. Im sure you're reading my blog girls. Jujur itu penting. Tak perlu nak bodek I sangat. Bukan I yang bayar gaji korang pon. Hehehhe

Kalau rezeki itu berpihak pada I, bersyukur. Kalau tidak, kena cari kelemahan diri dan perbaikinya.

Oke! Tu aje. Bye2

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails