♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Tuesday, April 3, 2012

Semput!!!

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

.: Hasil pencarian Google :. 

Kesan dari extra rajin mengemas bilik sabtu yang lepas, baca entry yang dah I buat ni, masuk hari ni dah hari yang ketiga I batuk2 tak lepas. Macam mana tu batuk2 tak lepas. Haaaaaaaaaaa semput la tu T_T.

Sesaknya dada tak boleh nak cerita la kan. I depends pada inhaler yang ada. Ubat pun dah I telan sebaik mungkin. Takut melarat jadi lagi teruk. Cuaca yang sejuk panas sejuk panas pun buat I rasa salah satu factor yang buat batuk I makin melarat2. Suara manja pun dah jadi garau. Waaaaaaaaaaaa

Stress kerja pun datang. Awal bulan ni macam2 document la nak kena sediakan. Lagi2 bulan income tax. Puffff sesabar mungkin melayan permintaan accountant dan secretary. Yang dua ni bukan bidang I, jadi out source kepada company lain. Level stress bidang tersebut tak boleh I nak kawal. Cukup la 3tahun I handle. Hancor kikiiii

Oke la babies, I nak sambung mengira ubat dulu. Jemu dah tengok paper. Document tak complete, jadi tak focus kelaut je.

Bye!

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails