♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Saturday, April 21, 2012

BC Massager

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Sesuatu yang tak best didengar.

Kadang2 broadcast blackberry massager ni memang annoying. Betul tak pengguna2 blackberry? Sedari awal I memakai blackberry (bukan harta sendiri), kepada blackberry sekarang (harta sendiri), I memang tak suka bab2 broadcast ni. Maaf la pada kengkawan yang ada dalam list I, yang selalu rajin menghantar broadcast  massage tu. Selalunya I biarkan je broadcast tu, walaupun dalam massage tu meminta I meng-fowardkan kepada yang lain2. Maaf, I tak berminat nak broadcast balik.

Contoh yang I dok baca kat Oh Bulan ni. Isu Bob Kuman yang dikatakan telah meninggal dunia. Sampai adik I  pun beritahu benda yang serupa. Setahu I, beliau sakit, dan tak nazak. Bahana broadcast massage la ni. Tak pasal2, I sebut Al-Fatihah pada beliau. Sedangkan beliau masih sihat. Maaf.

Kan dah jadi berita palsu. Berita Palsu Kematian Bob Kuman Disebarkan. Picit la link yang I dapat dari Oh Bulan tu.

 
.: Hasil pencarian Google. Credit Oh Bulan :.

Semoga Bob Kuman cepat sembut. 

Bye!

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails