♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Friday, July 23, 2010

Ini Harinya...

السلام عليکم
Seperti dalam shout out YY kat FB "I'm leaving tomorrow" hari yang ditunggu2 sampai juga. Hari ni YY akan bertolak ke Manjung, Perak sekaligus, bercuti bersama keluarga tercinta. Rezeki datang lambat, so lambat la nak merayap ke negeri2 orang. Itu bukan tujuan utamanya. Tujuan utama kesana, adalah untuk meraikan hari convocation adik YY, Lee.

Peta daerah Manjung, Perak

Perjalanan YY kesana berkonsepkan redah je. Memang YY ada merancang perjalanan, tapi entah mana ribut dan taufan datang membuatkan Mama dan Ayah bertolak kesana malam tadi. Kalau nak tahu Perak adalah negeri kelahiran YY, tapi YY tak pernah jejak kaki kesana. Pelikkan, kalau orang tanya apa bestnya Perak, YY tak tahu apa2. 

Dah sampai, Alhamdulillah...
Lee Garden Hotel, Manjung.

Memang memilih hotel budget je untuk peredahan kali ni. Huhuuu

My best friend pun follow, pasal tak cukup kereta. Tq babe (",)

Dinner time. Pusing punya pusing konon2nya nak makan seafood tepi laut. Tapi, Lee kata "Kat sini takde seafood" uhhh macam pelik. Cuma boleh terfikir, dia tak abes pusing kat sini. Wahahah jadi redah lagi. Sampaila terjumpa kedai ni.

Restoran Teluk Muruh, Lumut Perak

Serang.....! Sehingga lupa nak snap muka2 yang sedang asyik menjamah makanan. Sungguh lapar la katakan. Yang penting apa saja yang terhidang, habis licin dimakan. Wahhh amat berselera rasanya, makan disamping keluarga tercinta. I LOVE U ALL.

Seterusnya makan durian di tepi laut (^_^')


P/s Nak tinton  zzzzzzzzz 

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails