♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Wednesday, June 3, 2015

BAMZ: Farewell PRINCESS

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Holla babies! Dah masuk bulan June... Tut tup nak puasa dah kaaaan.

Harapanya tidak la menanti updates dari aku eh.. Hahhaa! Kita cerita kisah throwback back to back okey. Sayang sikitttttt muaaaah

31march2015

It's been a long day without you my friend
and I'll tell you all about it when I see you again
We've come a long way from where we began
Oh, I'll tell you about it when I see you again
When I see you again....

Majlis perpisahan secara kecil kecilan oleh keluarga kecil kami. Berakhirnya karier si cili padi Bamz yang aku gelarkan Princess. Kenapa Princess??? Kerana itu memang nickname dia. Walaupun dan bertukar title dari Miss ke Mrs, tetap juga Princess tu kekal. Okelah ikutkan aje... Jom layan gambar.


Pilihan menu untuk majlis ini, Dominos! Yeay! Kenapa Dominos?? Pada kami di Bamz, Dominos ini lagi menyelerakan dari pizza yang lain. Lebih lembut dan menyelerakan. Dan antara sebab utamanya adalah ikan bilis! Kami semua giler meroyan dengan ikan bilis. Kau jamu kami hehari ikan bilis pun sure tak rugi punyaaaaaaa. Pehtu kena gout tanggung sendiri oke!


Princess ni kuat semangat orangnya, dia sedih ke dia susah hati ke, memang pandai dia cover. Salute walau apa jua situasi, dia tetap tabah. Suka tersenyum, suka bercakap (ramah orangnya), suka menyanyi (kalau takde berbunyi radio, dia akan on, tak kisahlah kalau kelaut siaran radio tu tetap dipasangnya). Apa lagi tentang Princess?? Of sure cantik dan manis orangnya. Dari menembam, hingga kurus tetap mantain ayu.


Pose untuk kali terakhir bersama Princess. Harapnya hubungan kita tak putus. Tetap berhubung sesama sendiri. Moga Princess berjaya dalam apa bidang yang diceburi. Jenguk-jenguk lah kami disini. Hihii

Xoxo

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails