♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Friday, March 15, 2013

BAMZ:Annual Dinner 2013

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Date: 10 March 2013
Event: Bamz Annual Dinner 2013
Venue: JAKE's Charbroil Steaks, Starhill Gallery






Seperti yang terlihat, annual dinner kali ini lengkap dengan keluarga masing-masing. Terkecuali la Puan Boss I yang selalu simpan suami dan anak-anak beliau dirumah. Katanya...

"Ini makan malam bersama staff bukan keluarga I"

I yang bujang trang tang tang, seperti biasa, diberikan quota yang lebih dari satu. Maka dengan itu, I heret dua beloved brother I dan juga kawan baik I join makan sekali. Tak terfikir nak bawa sekalipun, Puan Boss akan request sendiri. Lagi meriah suasana katanya.

Bila dah duduk semeja, memang la bercampur aduk cerita. Dari yang sudah punya anak, yang bakal dapat anak, dan seterusnya yang masih dalam honeymoon mood. Yang bujang, yang sudah ada business sendiri, yang masih study tak terlepas jadi bahan borak. Itulah dia family BAMZ. We share everything.

Diam tak diam, hampir 9tahun I kerja kat sini. Dah masak dan rentung dengan segala kerja rasanya. Alhamdulillah selesa rasanya sepanjang berada disini. Cuma biasa la kalau stress sana sini tu. Nama pun kerja kan. 

Terima kasih Puan Boss, untuk dinner kali ini. Moga-moga ditahun ini, akan lebih melimpah ruah hendaknya rezeki kita. 

Sekian.

Monolog: .....

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails