♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Monday, March 18, 2013

Official Opening: f8 Photography Studio

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

13/03/2013 - 8.00pm









Huraian..
1) Melangkah naik ke studio, uolls akan disajikan dengan gambar-gambar yang menjadi koleksi photographer profesional.
2) Pintu masuk f8 Photography Studio.
3) Selamat Datang :D. 
4) Lagi koleksi milik photographer menghiasi dinding didalam studio.
5) VVIP yang hadir. 
6) Talent yang mengayakan koleksi dari Angsa Putih Fashion House.
7) Orang kuat, penyokong-penyokong, rakan-rakan yang sporting.
8) Berada disini, jangan lupa check in :D.

Amacam? Cantik tak???

Permulaan cerita kali ni. I mulakan dengan sebahagian gambar yang I ambil dari laman Facebook milik f8 Photography Studio. Jangan lupa page like facebook ini.


Apa yang boleh I cerita tentang studio ini.

Ditubuhkan hasil gabungan idea 3rakan niaga, Zefri, Ezzy dan Nurul. Ya ya, Ezzy adalah adik I, yang sebelum ini menjadi freelance photography dengan Soulmate Photography.

Studio, yang menyediakan kelengkapan dan pelbagai kemudahan photography. Dari photo shoot, lighting, wedding photo dan seangkatan dengannya. Ya, video pun buat juga. I nak cerita panjang-panjang pun, bukan I reti sangat dalam bidang ni. Tang ini, uolls boleh contact Zefri dengan Ezzy sendiri. I dah tepek alamat dan no phone kat atas tu. Disamping itu, terdapat juga butik pakaian, yang dimiliki oleh Nurul, pemilik Angsa putih Fashion House. Jangan lupa like link tertera :D



Nothing much nak cakap pun. Cuma rasa bangga, at least adik I berjaya ke tahap yang seterusnya. Hopefully akan success sampai ke tahap yang diingini.




Sempat juga MK's merakamkan kenangan bersama. Bro tolong framekan satu untuk I. Hehehe

Bye!

Monolog: Ya Allah, aku bersyukur dengan apa yang aku ada. Walau aku tidak sempurna mana. Amin.

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails