♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Wednesday, March 6, 2013

Selamat Pengantin Baru kepakkepungkepakkepung

Assalamulaikum, Salam Sejahtera.

Chak!

Jangan terkejut, relax relax. Nothing much nak cerita. Sekadar singgah kat belong kusam I ini untuk meredakan tahap stress yang bersarang dalam kepala I ini. Oh oh stressnya. Stress la sangat *tangan dibahu mata diatas. Cer buat :p.

Congratulations!

Mukadimah diperenggan yang kedua. Tak lewat lagi nak wish kaaan, masih fresh-fresh manis gitu. Tahniah buat pasangan pengantin yang melangsungkan majlis persandingan pada hujung minggu lepas. Siapa itu?? Taraaaa yang pasti bukan I okey. Kalau I yang bersanding, belum tentu lagi berlangsungnya majlis selama tujuh hari tujuh malam berturut-turut. Ehem belum tentu majlis berderet-deret hari ye. Yang pasti, bersanding tu akan ada. Kasi heboh satu key ell. Eh ini semua poyo!

Hokey hokey. Siapa yang bersanding sebenarnya ni. Macam mana nak cakap eh, macam mana nak cerita eh. Yang pasti, I kenal dengan kedua-dua mempelai. Dua-dua oke, bukan I kenal salah seorang je. Sebabnya, memang dah kenal rapat dengan keduanya. Yang lelaki, anak buah kepada Mak Aji. Yang perempuan pulak, anak angkat kepada adik ipar Mak Aji. Siapa Mak Aji? Mak Aji mak angkat I laaaa. Jadi, weolls bersaudara angkat la. Amboi kerlaaaaaaaas keluarga angkat ini.


Santeknyaaaaaaaaaaa pelamin. Pink pink. Tapi lagi cantik warna oren. :p


I tengok dari jauh aje. Tunggu turn paksa rela jadi penyanyi jemputan. Konon!

Selamat Pengantin Baru buat Mila dan Rashid. Semoga ikatan perkahwinan ini akan berkekalan sehingga akhir hayat. Dan dikurniakan anak-anak yang soleh dan solehan. Amin.

I bila lagi???? Masih menunggu hokeey hikhik. Ehem cik abang sila kumpul duit banyak-banyak. Ye awak la cik abang. Ye awak. Tah siapa la cik abang tu. Tunggu aje laaaa. Propa kena ada eh....

Bye!

Monolog: Sewel!!

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails