♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Friday, June 1, 2012

Awesome! Cuppies Chomel

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Dalam pada tak sihat tu, sempat juga melangsaikan tugas I hari ini. Di bantu oleh my buddy yang menumpangkan I untuk mengambil tempahan ini. A million thanks. Sorry la tak banyak nak diborakkan sepanjang perjalanan, maklumla badan masih lemau. Dengan cuaca yang panas, memang mood kelaut. My Sexy Baby dah selamat sampai kat kampung.

Dengan bantuan my G Baby perjalanan yang hanya memakan masa 30min, membawa ke 1jam. Ke laut mana tah dia bawa. Atau I yang salah type kat G Baby tu. Jadi ikut instinct aje la. Otak dan badan tak centre. Suma pun tak kena je dibuatnya.

Pusing punya pusig sampai juga ke destinasi yang dituju. Terima kasih buat Sis Zuraidah yang bersusah payah menyediakan cuppies ini. Chomel, sangat. Kalau U olls nak order boleh la ke blog beliau dengan menekan link ini Chomel Cupcakes. Kemudian jangan lupa like FB Chomel Cupcakes. 

Inilah hasil tempahan I.


Oke itu aje. No words, counting time untuk balik dan rest. 

Bye!

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails