♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Wednesday, March 11, 2015

BAMZ: Happy 10th years!

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

#throwback

Holla!!!!

Happy 10 years anniversary Klinik Bamz Healthcare!!!

Februari, genap 10 tahun berkhidmat, satu jangka masa yang lama sepanjang aku berada dalam alam pekerjaan. Sedari awal permulaan, aku berseorangan dan diikuti keluar masuk rakan sekerja, sehinggalah bertemu dengan teman sekerja, yang aku anggap sebagai adik. Nama pun adik beradik, terkadang tu adalah salam faham, perkara biasakan.... Sedangkan suami isteri pun berkelahi, apalagi kami adik beradik kecik ni.

Venue: The Owls Cafe 

Dalam kesederhaan dan kecik kecilan, bila Puan Boss ajak makan waffles, kami pun joooom. Jarang kami dapat makan bersama walaupun ada waktu rehat. Waktu rehat pun ganti berganti. Bekerja yang berkhidmat untuk negara dan lebih kepada keprihatinan masyarakat dalam bidang perubatan ini, lain ragamnya dengan yang duduk office tau.


Walaupun hanya waffles, cukup sempurna bila kita dapat luang masa bersama. Time inilah macam-macam cerita dan luahan perasaan terkeluar. Sangat enjoy!!!


Team-fie! Tulang belakang, orang kuat, Klinik Bamz Healthcare. Memperkenalkan dari hadapan kiri, Dr.Sundra, Lynn, dan Siti. Sebelah kanan hadapan, Puan Boss Dr.Bhamini, me, dan Sue. Semua dah ada chop "mohor besar" kecuali aku. Nak tackle, tackle aku oke. Kahkahkah


We-fie dengan Puan Boss. Alhamdulillah, sangat bersyukur dengan perhubungan yang positive ini. Baru 10tahun, masih banyak tahun dihadapan untuk dikejar. In Sha Allah dengan izin-Nya. Terima kasih diatas jasa budi dan segalanya yang telah Puan Boss hulurkan tanpa mengenal erti perbezaan kaum.

Like Facebook kami Klinik Bamz Healthcare.

XOXO

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails