♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Thursday, November 1, 2012

3rd cake SDF HALLOWEEN

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

30 October 2012: 2230pm

Selesai dirumah Mama, pulang semula ditempat penginapan. Eceh. Banyak rumahkan. :P

Conversation dengan housemate hari ini sangat memelikkan. Pun begitu. Buat tak tahu. Pulang ke rumah dengan biasa-biasa sahaja tanpa rasa syak wasangka. Otak tak fikir apa-apa pun.

Sampai  di hadapan pintu rumah, rumah gelap. Tak pernah rumah ni ditinggalkan gelap, walaupun sebulan tak balik. Tetap akan pasang lampu. Pelik. Mula la membebel dalam hati. Dah tau nak keluar buka la lampu. Dah la I ni penakut orangnya. Takut ke... Takut-takut berani. Ngeeee

Melangkah masuk kerumah. Bau dah lain macam. Tenangkan hati dan baca la apa-apa yang patut. Jantung dah berdegup dupdaaapdupppdaaap. Mata tak berani nak pandang kiri kanan. Tapi, disatu sudut disebalah kanan nampak seakan-akan benda bergerak-gerak. Disudut sebelah kiri, nampak bayang-bayang orang berdiri. Dihadapan, nampak macam sesuatu. Buat tak tahu dan meraba-raba cari lampu.


Bila dah buka lampu, rumah dah jadi secomot tapi cute macam ni. Meriah. Nangis didalam hati, tapi berpeluh-peluh di dahi. Aiseh.


Lagi berpeluh-peluh melihat mereka dengan muka dan costumes macam ini. Gugur jantung maaaak!!!! 


Tambah semput dengan magic candle ni. Arghhh oksigen oksigen. Semput lagi bila momok sebelah tu dok acah-acah I masa nak tiup lilin tu. Jangan kaco lah momooook. Yadoooooi!!!!!


The AWESOME birthday cake I ever had in my life. Delicious!!!! Sooooobsss


Ampuni la dosa kuuuuuuuuuuuu. Uolls zoom la dekat-dekat. Memang I tengah berpeluh-peluh waktu ni. Takut campur terkejut campur panas dan segala perasaan ada.


Santeknya bebelon ni. Pandai eh pilih peberet kaler kiteeeee. Ngeeeeeee


Jom makan! Cheers. Haha air coke okey! Doa dan harapan mengiringi sentuhan tujuh gelas ini. Amin


Million thanks for the gift. Suka sangat-sangat. Thank you, thank you, thank you.


I love SDF so much. Tak banyak yang I boleh kata. I bersyukur sangat-sangat dengan friendship ini. Harap ianya kekal tanpa ada sebarang gangguan dari parasit luar. Amin

Jangan tanya, kenapa I tak ber-costumes. Benda-benda ni, diluar pengetahuan I. Baru je I buat entry takde sambutan. Tuptup mereka berpakat dan membawa berkat. Dah namanya surprised, tidak la I bersiap bagai.

Bubbye!!!!

Monolog: Apa adanya.

2 comments:

  1. Kek tu special design utk aye tau. No copy cat org len punya. Deco khas buat aye masam. Hope aye suke sgt2.....heheheh

    ReplyDelete
  2. Sangat2 TERKEJUT. Mekasih sayam :))

    ReplyDelete

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails