♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Friday, May 31, 2013

SDF: Festival Belia Putrajaya 2013

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

25-Mei-2013

Mood bercuti masih ada, jadi mari la kita berjalan-jalan.


Nak tengok KJ dari jarak dekat punya pasal, aku dengan sanggupnya nak merayap kat Festival Belia Putrajaya ni. Tapi dekat tak berapa nak dekat la juga, bila hujan renyai-renyai menganggu aku yang nak melepok depan stage. Siapa yang tak kenal KJ ni kan, Menteri Belia dan Sukan yang baru. Boleh tahan smart gak la KJ ni. Ye kan??? Terima kasih kerana korang sudi mengangguk-angguk setuju.


Sementara menunggu yang lain datang, sempat juga la nak bergambar bersama. Mengharapkan bila jumpa mereka yang lain nanti bergambar lagi. Keadaan cuaca yang tak mengizinkan dengan diikuti lelah dan penat berjalan, semuanya terlupa. 

Bye!

Monolog: True happiness is to enjoy the present, without anxious dependent upon the future ;)

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails