♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Monday, October 28, 2013

Love the Nature: Mimpi menjadi realiti

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Holla!!! Happy Monday people.

Amacam hujung minggu kau orang? Best? Jalan-jalan, cuci mata, makan-makan, outing etc... Hari minggu aku sangat AWESOME. Kena la aku letak caps lock kat situ, untuk nyatakan berapa aku teruja dan tersangat laaaaaaaaaaaa happy dengan explorasi aku semalam. Masih teriang-iang di telinga aku ni, segala bunyi-bunyian di dalam hutan tu.

Apa yang aku buat sampai aku teruja giler tu. Okey la, aku ceritakan. Dah masuk dalam belog ni, tentunya nak ceritakan. Kalau tak buat apa aku nak tulis ye kan. Ye yeee yeeee bagus la kau orang! Selalu setuju dengan apa yang aku tulis. Kalau tak setuju pun, aku bukannya nampak reaksi kau orang ye kan. Tidak la menjadi kesah sangat untuk aku ni. Aku okey okey je. Chill

Semalam, aku berpeluang untuk mem-busy-kan diri yang tak berapa nak busy ni untuk mendaki hutan kecil yang rasanya ramai yang tahu. Aku je yang tercicir baru nak tahu. Mana aku pergi???? Mohon baca dalam keadaan teruja yang amat sangat ayat yang seterusnya. Aku pergi Hutan Simpan Ayer Hitam, Puchong. Yeay!!! Syuh syuh jangan jerit sangat. Nanti jiran-jiran marah. Seriuus kata, aku pun menjerit kecil ketika menulis. Ngeeeee


Aku tepek satu gambar dahulu untuk tontonan kau orang. 

Cerita berhenti disini. Sambungannya, kau orang tunggu la ye.

Bye!!

Monolog: Indahnya ciptaan Tuhan.

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails