♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Friday, January 4, 2013

Hey! Its ur BIRTHDAY!!!

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Bila sampai tahap mengiler memang tak leh tahan. The craziness that I had! Yes, I'm :). Memandangkan hari ni masuk kerja tengahari, dan semalam habis kerja awal, mula keluar perangai giler yang dah lama terkubur. Terasa nak buat kejutan mengejut, tapi macam diri sendiri yang terkejut pun ada.

Balik kerja cari belon, cari kek. Journey dari Kuala Lumpur ke Seremban. Celah gigi je kot hahaha.

Pada mulanya, plan pasang lilin sesiap dan beri salam dan jerit 'Surprise!!! Happy Birthday'. Tapi macam sunyi sepi je rumah si polan ni, makanya dimulakan dengan BBM. Kot la menidur ke kan. Bila BBM, si polan ni otw balik dari klinik. Oh demn! Me dengan Ej yang dah melangkah keluar dari kereta, terus mencicit lari masuk semula ke kereta. Me??? Dah mula panic, start enjin kereta dan undecided nak jalan terus, atau nak ke kiri atau ke kanan. Oh u-turn. Ya, ya I u-turn serious.

Tengah nak u-turn datang lak cahaya lampu dilorong berhampiran dengan kereta I. And the best is, I boleh stop dari u-turn dan menoleh ke arah cahaya kenderaan tersebut. Dan!!!!! Si polan dah nampak I dan Ej. Both of sure gelak besar dalam kereta. Oh oh weolls plak yang ter-surprise.

Happy Birthday Spongebob!!!!!


Tiup-tiup lilin. Make a wish. 


Memilih kek dari Cake Sense, salah satu favourite kedai yang disukai si polan. Symbolic disebalik kek berwarna putih. I sengaja pilih warna putih supaya kehidupan si polan akan sejernih, seputih kek itu. Semoga segala impian dan cita-cita si polan menjadi kenyataan. Insya Allah.

Suap-suap kek. Aummmm.


Makan malam di D'Malee, Sikamat. Meriah! Memang punah diet kalau hari-hari macam ni.


Sebelum pulang, I ikat riben kotak kek kat baju si polan. Haha! Cutenya. Okey si polan yang dimaksudkan adalah Ate :D.

Oke bye!!!

Monolog: Next plan.. 

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails