♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Monday, December 3, 2012

SDF year end 2012 HOLIDAY!!!

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Back from holiday, and back to work today! Yes, Monday blues at work. Blaaablaablaaa

Permulaan December dengan menghabisan cuti hujung tahun. Seperti yang uolls tahu, yang mana mengikuti perkembangan I dan buddies siapa lagi kalau bukan SDF. Weolls akan merancang percutian bersama diawal, pertengahan dan juga akhir tahun. Kadang2 tidak merancang juga, redah aje pun ada. Janji enjoy!!!

Percutian kali ini, weolls memilih untuk keselatan. Kalau dikira dihitung, dah berapa kali weolls turun selatan tahun ni. Tapi, belum semua tempat weolls redah. Kali ini, nak merasa jadi bebudak jap. Dulu kecik-kecik tak main benda-benda tu semua tau. Dah tetua ni la nak merasa, tak salah kot kaaan ;).

Kasi tunjuk tiket dulu sebelum gambar-gambar yang lain. Tiket ada tujuh tau, satu tiket tak nampak dihujung itu. Perhati elok-elok, mesti perasan. Credit to Mysta Armani nak snap picture ni masa Diwali dirumah Puan Boss yang lepas.


Yes!!! We going to Legoland!!! Klik kat sini pada siapa yang belum tahu  Legoland Malaysia. Yaribaaayaribaaaa.

Nak tahu lebih lanjut? Nanti I share. Now, patient walk in terlalu ramai. Biasa la Isnin kan.

Bye!!!

Monolog: Penat tapi seronok!!!

No comments:

Post a Comment

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails