♥ Aurora

My photo
Kuala Lumpur, Malaysia
"I'd rather treasure an enemy than to keep a friend who's passion is to put me down SECRETLY...." -------------------------------------------------------------- "You know a dream is like a river, ever changing as it flows. And a dreamer's just a vessel that must follow where it goes. Trying to learn from what's behind you and never knowing what's in store makes each day a constant battle just to stay between the shores. And I will sail my vessel 'til the river runs dry. Like a bird upon the wind, these waters are my sky. I'll never reach my destination if I never try, So I will sail my vessel 'til the river runs dry. Too many times we stand aside and let the water slip away. To what we put off 'til tomorrow has now become today. So don't you sit upon the shore and say you're satisfied. Choose to chance the rapids and dare to dance the tides"

Wednesday, December 5, 2012

Malware NuffnangX??? Biar betul

Assalamualaikum, Salam Sejahtera.

Bila mood tak berapa nak ada, memang I memilih untuk menulis. Bila ada mood nak menulis, I pun buka la blog kusam ni kan. Bila dah buka tetiba kuar plak benda ni...


LOL!

Bila buka semua favourite link blogger yang I selalu terjah pun serupa juga. Ingatkan I seorang sahaja. Ye la nama pun blog kusam. Mana lah tau yang kusam ni la menjadi mangsa kan. Rupanya, mereka-mereka pun aktif pun kena sama. Puncanya adalah NuffnangX. Tak percaya? Tapi itulah dia.

So macam mana nak buat ni? Mengikut sumber pencarian I, rata-rata mengatakan, remove iklan Nuffnang dan NuffnangX. Dah okey nanti tepek la balik. Remove dan tepek sama dengan renyah! Kan? Nak buat tak buat nak buat tak buat. Fikir la sejuta kali. Kalau tak segala gadget uolls yang jahanam. Kikiii

Harapnya Nuffnang dan NuffnangX dapat selesaikan masalah ni. I banyak cerita nak tulis ni. Nanti hilang idea tak best nak tulis pulak. Overnya :p

Buat masa ini, semua iklan Nuffnang dan NuffnangX sudah pun I buang. Termasuk la link-link favourite I. Nanti rajin-rajin, I tepek balik.

Bye!!!

Monolog: Bersabar sampai mati!!!

2 comments:

  1. awak dah boleh letakkan balik iklan2 tu.. ^_^

    ReplyDelete
  2. A'a dah boleh, team Nuffnang dah hantar email. Nanti kite letak balik iklan.

    Terima Kasih :))

    ReplyDelete

Comment please ^_^

Related Posts with Thumbnails